Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozás

Az ITKID egy divat és életmód (?) blog, mely elsősorban férfiaknak szól, azon belül is a fiatalabb korosztálynak. Jómagam is olvasok néhány hasonló magyar és külföldi blogot, de még nem találkoztam olyannal, ami nem az idősebb generációnak készült volna, ezért gondoltam, majd megcsinálom én. :) Jó nézelődést!






Rovatok


divat zenekonzum
shopmylooktech
vettem



Song of the week





White Jeans

Idén nyáron a fehér farmernadrág kiemelt szerepet kap a férfiak ruhatárában. Szinte az összes nagyobb és kisebb divatház kollekciójában találkozhatunk ezzel a ruhadarabbal, mellyel valóban könnyedén fel lehet dobni egy átlagos outfittet, de élénkebb színekkel és szélsőséges formákkal is remekül lehet kombinálni. A fehér - a feketéhez hasonlóan - semleges szín, ezért bármivel fel lehet venni, de a nadrág szabására oda kell figyelni, célszerű nem túl szűk, de nem is nagyon bő szárú fazont választani. Íme néhány kép különböző variációkról. Nektek van fehér farmerotok?

Képek: LOOKBOOK.nu Írta: wobe - 1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://itkid.blog.hu/api/trackback/id/tr272652164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.02.23. 09:16:16

Az első képen lévő zakó nekem is megvan, eddig nem igazán tudtam, hogy mivel vegyem fel.. :-)
süti beállítások módosítása