Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozás

Az ITKID egy divat és életmód (?) blog, mely elsősorban férfiaknak szól, azon belül is a fiatalabb korosztálynak. Jómagam is olvasok néhány hasonló magyar és külföldi blogot, de még nem találkoztam olyannal, ami nem az idősebb generációnak készült volna, ezért gondoltam, majd megcsinálom én. :) Jó nézelődést!






Rovatok


divat zenekonzum
shopmylooktech
vettem



Song of the week





Poster Urban Outfit

Kedvenc, ám csontig lerágott témámhoz fogok most visszatérni egy kicsit. Budapest tele van jó boltokkal, ügyes fodrászokkal és tehetséges tervezőkkel, csak sajnos egy bizonyos szint után már csak a szerencsén múlik, hogy egy üzlet felfut-e vagy megmarad egy kis dizájner butiknak a sarkon.

Ma az Astoriánál található Poster Urban Outfit-nek szeretnék egy kis ingyen reklámot csinálni, hiszen a hat éve működő bolt még ma is virágzik, a legkülönbözőbb stílusú embereket is ki tudja szolgálni és az árai is igen barátiak. Rengeteg olyan márkát forgalmaznak, amelyeket hazánkban máshol nem lehet kapni, de árulnak cipőket, táskákat és más kiegészítőket is. Nemrég elindult a webshopjuk, bár én jobban szeretek élőben vásárolni náluk a bolt fantasztikus berendezése és a kedves eladók miatt.


A bejegyzés trackback címe:

https://itkid.blog.hu/api/trackback/id/tr412641510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása