Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozás

Az ITKID egy divat és életmód (?) blog, mely elsősorban férfiaknak szól, azon belül is a fiatalabb korosztálynak. Jómagam is olvasok néhány hasonló magyar és külföldi blogot, de még nem találkoztam olyannal, ami nem az idősebb generációnak készült volna, ezért gondoltam, majd megcsinálom én. :) Jó nézelődést!






Rovatok


divat zenekonzum
shopmylooktech
vettem



Song of the week





The Asteroids Galaxy Tour mánia Magyarországon

Pár hete megy a Heineken új reklámja, melyben egy furán magashangú énekesnő nyávog valami különös zenére. Mette Lindberg és zenekara alkotja az Asteroids Galaxy Tour-t, azt 2007-ben alakult dán pszichedelikus pop bandát, amely pár év alatt világhírű lett. Legelső koncetrjüket Amy Winehouse előzenekaraként adták és nem kellett sokat várni az első lemezig sem, 2009 második felében megjelent a Fruit. Első komolyabb sikerszámuk az 'Around The Bend' volt, mely az amerikai kontinenst is meghódította, hiszen két éve az Apple az iPod Touch reklámjaiban használta. 

Innen már egyenes volt az út a teljes sikerig, turnéztak már Katy Perry-vel, egymagukban amerikában, ráadásul európa szerte koncerteznek. Hazánkban eddig egyszer láthattuk őket élőben, tavaly októberben a MÜPÁ-ban, de reméljük, hogy jönnek idén a Sziget fesztiválra is.

Az apropó, ami miatt most írok róluk az az, hogy amióta megy a reklámjuk a hazai tévékben, azóta a Facebook-on és a YouTube-on a videóik alatt szinte csak magyar kommentek érkeznek. A 'The Godlen Age' című klipjük alatt (ez a dal hallható egyébként a reklámban is) egy magyar kommentet csak eddíg 215-en lájkoltak. A Petőfi rádión már játszák a húzó slágereket, szerintem idő kérdése és a nagyobb kereskedelmi rádiók is követik az MR2 példáját. Az Asteroids Galaxy Tour ékes példája annak, hogy egy kis európai országból még ma, a nagy "elamerikaiasodás" korában is el lehet jutni a világ összes zenei színpadára. 


A bejegyzés trackback címe:

https://itkid.blog.hu/api/trackback/id/tr902728451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása