Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozás

Az ITKID egy divat és életmód (?) blog, mely elsősorban férfiaknak szól, azon belül is a fiatalabb korosztálynak. Jómagam is olvasok néhány hasonló magyar és külföldi blogot, de még nem találkoztam olyannal, ami nem az idősebb generációnak készült volna, ezért gondoltam, majd megcsinálom én. :) Jó nézelődést!






Rovatok


divat zenekonzum
shopmylooktech
vettem



Song of the week





H&M Fashion Against AIDS 2011

Idén is kampányol az AIDS ellen a Svéd márka, a hagyományok szerint egy kollekcióval, melyben idén először "uniszex" darabok kaptak helyet. (nem a szó szoros értelmében, csupán mindenből van férfi és női változat is)

A kollekciónak 2007 óta az a nemes célja, hogy a fiatalokat a divat erejével biztonságos szexre ösztönözze. Én nagyon szeretem a megszokottól eltérő dolgokat, ez a kollekció is elnyerte a tetszésemet, egyedül a kezes-lábasokat tartom kicsit túlzásnak. Nektek melyik a kedvencetek?

Sajnos hazánkba csak a kollekció töredéke fog eljutni, ide kattintva megnézhetitek, hogy melyek ezek és hogy mi mennyibe fog kerülni.

Rengeteg kép a tovább után!

Forrás: Je Suis Un Prince - Írta: wobe - 1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://itkid.blog.hu/api/trackback/id/tr212671770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.02.23. 09:10:19

Nekem a legjobban az a szürkés nadrág tetszik a bőrövvel!
süti beállítások módosítása