Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozás

Az ITKID egy divat és életmód (?) blog, mely elsősorban férfiaknak szól, azon belül is a fiatalabb korosztálynak. Jómagam is olvasok néhány hasonló magyar és külföldi blogot, de még nem találkoztam olyannal, ami nem az idősebb generációnak készült volna, ezért gondoltam, majd megcsinálom én. :) Jó nézelődést!






Rovatok


divat zenekonzum
shopmylooktech
vettem



Song of the week





Topman tavasz

Nekem személy szerint a Topman az egyik kedvenc márkám. A termékeik nagyon jól néznek ki, minőségiek és nincsenek nevetségesen túlárazva. Bár a tavaszi kollekciótól egy kicsit többet vártam, szerintem újabb remek cuccokat kaptunk a Brit márkától.

forrás: hestyle.blog.hu

Írta: wobe - 4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://itkid.blog.hu/api/trackback/id/tr972640293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

justniki 2011.02.05. 23:09:45

a model eléggé tré számomra, viszont az egész alakos outfitek nagyon bejövösek. örülnék, ha magyarországon ilyen öltözködésű srácok jönnének velem szembe;D

wobe · http://wobe.blog.hu 2011.02.05. 23:18:22

a modellel szerintem is mellélőttek bár nekem kb az összes ruha nagyon bejön...
én nem örülnék neki, mert én így akarok kinézni (lehet h jóúton vagyok, nemtom, de már a ruhatáram negyede minimum a topmanből van) és nem akarom h szembe jöjjenek az utcán a cuccaim :D

justniki 2011.02.06. 15:00:44

@wobe: igaz igaz, de akkor is javúlhatna magyarország férfidivat rátája! a világ nem retrojeansből meg strasszos, övcsatom kiteszem, k rva menő vagyok fiúkból áll. és ez változhatna itthon.

wobe · http://wobe.blog.hu 2011.02.07. 19:43:12

@justniki: ebben viszont így egyetértek
süti beállítások módosítása