Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozás

Az ITKID egy divat és életmód (?) blog, mely elsősorban férfiaknak szól, azon belül is a fiatalabb korosztálynak. Jómagam is olvasok néhány hasonló magyar és külföldi blogot, de még nem találkoztam olyannal, ami nem az idősebb generációnak készült volna, ezért gondoltam, majd megcsinálom én. :) Jó nézelődést!






Rovatok


divat zenekonzum
shopmylooktech
vettem



Song of the week





Nem szagolható a különbség - avagy a másolt parfümök

Hello. Ez az első bejegyzésem az ItKid-en, remélem nem az utolsó. :)

A parfümökről és azok másolatairól szeretnék írni. Ugye, a legtöbben valami tízezrekben mérhető löttyöt fújunk magunkra, amit a nap végén - jobbik esetben - le is mosunk. Persze, nagyon jó az illata, de ha így belegondolunk, nekünk, vásárlóknak nem feltétlenül éri meg az árát a termék. (A nagy márkáknak és parfümériáknak persze igen.)

Egy nagyon jó spórolási módszer lehet, ha az előre kinézett parfümnek a másolatát veszed meg. Kiemelném, hogy másolatát, mert a hamisított nem legális. Ezzel körülbelül 9-10 ezer forintot is spórolhatsz, de ha szerencséd van, akár többet is. Ha viszont úgy gondolod, hogy ezzel megspóroltad a lötyi illatát is, akkor nagyon tévedsz. Észrevehetetlen, hogy az eredetit, vagy a másolatot fújod-e magadra, mert a két parfümnek csak a kinézete változik meg (név, doboz, üveg), de az illata nem.

Esetenként előfordulnak olyan másolatok is, amelyeknek hamarabb elillan az illata, de ha épp egy ilyet fogtál ki, akkor legfeljebb befújod magad vele mégegyszer. Még így is megéri, hiszen egy üveg nem 10-20 ezer forintba kerül, hanem maximum kétezerbe. Ez a módszer azoknak jó, akik az illatot kívánják megvásárolni, és nem a márkát. Természetesen nem minden parfümnek készítették még el a másolatát, de a kínálat folyamatosan nő. Másolt parfümöket én két helyen vettem eddig, a budakalászi Cora bejáratánál található kis bódéban, és Újpest-központban egy boltban, a Petőfi utcában. 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://itkid.blog.hu/api/trackback/id/tr62711298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása