Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozás

Az ITKID egy divat és életmód (?) blog, mely elsősorban férfiaknak szól, azon belül is a fiatalabb korosztálynak. Jómagam is olvasok néhány hasonló magyar és külföldi blogot, de még nem találkoztam olyannal, ami nem az idősebb generációnak készült volna, ezért gondoltam, majd megcsinálom én. :) Jó nézelődést!






Rovatok


divat zenekonzum
shopmylooktech
vettem



Song of the week





WAMP - A wasárnapi művész piac

Sziasztok. 

Mint sokan tudjátok, vagy mostantól tudni fogjátok, minden hónapban vagy esetenként többször is, megrendezik a WAMP-ot. Ez egy kortárs művészeknek, designereknek rendezett vásár ahol mindenki találhat kedvére való csecsebecséket.
2009 óta havonta bemutatnak egy-egy designert, aki kiemelt figyelmet kap az éppen aktuális kiállításon. Február hónap kiválaszottja Hitka Viktória lett. 

Igazán jópofa kis ötletet valósított meg a hölgy. A saját bevallása szerint "gömbök és nem teljesen gömbök, hóval és hó nélkül" a meghatározása annak amit ő csinál. Szerintem ez teljesen helytálló megállapítás. Nagyon aranyos kis dolgokat csinál akár rendelésre is. Ha valaki rendelni szeretne akkor e-mailben elküldheti a vágyait, hogy mit szeretne a "gömbbe" és, hogy mekkora legyen a mérete. De a hógömbökön kívül csinál kismillió dolgot amit nem is lehetne felsorolni. Igazából ezt tartottam a legötletesebb, a legkedvesebb dolognak azok közül amit Ő készít. 

A holnap megrendezésre kerülő WAMP egy nagyon jó kis vasárnapi program lehet akárkinek. Kimehetünk családostul, barátokkal, barátnőkkel, tényleg egy nagyon élvezetes és kikapcsoló program lehet és lesz is.

Holnap azaz február 20.-án 10-18 óráig, Millenáris B csarnok.
Egy plusz dolog ami feldobja a rendezvényt a farsang. A rendezők szerveznek majd egy maszkversenyt. Mindenki magának csinálhat maszkot egy sablon alapján amit itt egy kicsit lejjebb tudtok letölteni. A győztes kap valami frankó kis ajándékot, szóval hajrá díszítsetek.

Talán mi is kilátogatunk majd wobe-al. =)

Egyébként floo voltam mostantól én is postolok majd itt időnként. Legkedvesebb témáim a lakberendezés, design, és a jó kis INDIE muzsika.
Mindenkinek további jó hétvégét és kellemes estét kívánok.

Hógömb mi? =D



 


A bejegyzés trackback címe:

https://itkid.blog.hu/api/trackback/id/tr22673491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.02.23. 09:13:27

A Wampon én Zoe Phobic-ot szeretem a legjobban.
Jóbarátom is, és jó ruhákat is készít.
Most pl. egy akciós nadrágot vettem nála 3000 Ft-ért :-)
süti beállítások módosítása