Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozás

Az ITKID egy divat és életmód (?) blog, mely elsősorban férfiaknak szól, azon belül is a fiatalabb korosztálynak. Jómagam is olvasok néhány hasonló magyar és külföldi blogot, de még nem találkoztam olyannal, ami nem az idősebb generációnak készült volna, ezért gondoltam, majd megcsinálom én. :) Jó nézelődést!






Rovatok


divat zenekonzum
shopmylooktech
vettem



Song of the week





Egy jó laptop táska...

...öltöztet, hiszem mégsem mindegy, miből húzzuk elő imádott (vagy épp gyűlölt) laptopunkat. Az ideális táska szép, kifejezi tulajdonosának a stílusát, se nem kicsi, se nem nagy, hanem pontosan passzol a gép méretéhez, valamint polifoam, vagy más anyag védi a gépet a fizikai behatásoktól. Nem hátrány, ha a karcolások elkerülése végett a zipzárt takarja egy textil csík, valamint egyes daraboknál lezárt állapotban is tölthető a közben alvó készülék. Sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy valami középszerű rendszergazdás fekete vállpántos valamiben tartják a laptopjukat, pedig már itthon is egyre több király alternatívát találni, egy WAMP-on minden második standon kacsingatnak a szebbnél szebb darabok. Íme néhány szép példány Audrey Kitching blogjáról, majd végül a tovább után az én Cathead tokom is.

Forrás: Audrey - Írta: wobe - Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://itkid.blog.hu/api/trackback/id/tr682711224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása